söndag 29 januari 2012

klart kallt och soligt på åmänningen

Snart start på 5tävlingen. Säkert 50st med.


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 kommentarer:

mankan sa...

Lite osportligt att ge upp.
Men efter knappt 2timmar och 35hål spritt på 3-8meters djup med 2 fisk som utdelning då tappa ja motivationen.
De flesta drev runt fram o tillbaka.. såg bara ut vara nå ströare här o var.
Sen vet man ju att åmänningen kan vara så.. men hade inget tagg idag.. åkte hem och löder pirk och åker skridskor med dottern istället för att borra 2timmar till på sjön.

F MALM sa...

DU ÄR INTE ENSAM MANKAN
KOMMER PRECIS HEM FRÅN EN TÄVLING
SOM JAG INTE HELLER ORKADE MED TIDEN UT. NÄR MAN HAR BORRAT 100 HÅL INTE HAFT EN STÖT OCH MAN HÖR AV FOLK PÅ SJÖN ATT DET ÄR LIKA JÄVLA DÅLIGT ÖVERALLT ÄR DET SNARARE FÖRSTÅNDIGT ATT GE SIG HEM.
BARA ATT DÖSKALLEMÄRKA YTTERLIGARE EN SKITSJÖ I SMÅLANDSSKOGARNA

Anonym sa...

Hjälp oss att sammanfatta den svenska tävlingspimpelhistorien!


NU är det dags att släppa en idé som jag och Erik spånat på en längre tid. En idé som vi bollat med en del fiskare och som vi tycker att den svenska pimpelsporten saknat, men som den ändå är i behov av... Vi skall försöka oss på den angenäma, men troligtvis krävande, uppgiften att skriva en bok om tävlingspimpelns historia…

Tanken från vår sida är att boken bland annat skall behandla kända pimpelprofiler och tävlingar i då och nutid. För alla har vi väll haft, eller har, en favorittävling eller en ”idol” som vi sett upp till när vi började pimpla i tävlingsform. Tanken är även att sammanfatta en del gamla tidningsurklipp, resultatlistor och andra historiska skatter!

För att ro hem uppdraget, helt enkelt göra en bok med intressant och kärnfullt innehåll, behöver vi ALL HJÄLP vi kan få! Annars kommer vi garanterat inte klara detta. Så nu vädjar vi till alla er. Skanna in tidningsurklipp, bilder och resultatlistor som ni har därhemma och maila oss. Kopiera materialet och ge det till oss personligen. Skriv ner er fiskehistorier eller tolkning av en tävling eller profil som funnit, eller kanske även nu finns, inom pimpelfisket och delge oss. Helt enkelt, hjälp oss att skildra den svenska pimpelhistorien!!

Vi räknar kallt med att informationsinhämtningen kommer att ta ett par år, om pimpelsverige gör det här tillsammans.


Hjälp oss att skriva "pimpelbibeln"....

Skriv en kommentar här, sprid detta inlägg på era andra bloggar eller maila ert material till oss: sodergards@hotmail.com

Tack på förhand!

Martin och Erik Södergårds

2012-01-30 @ 15:34:31 PermalinkPimpelbibelnKommentarer (1)Trackbacks ()