lördag 11 oktober 2008

Fisket står lika still som pirktillverkningen..

Just nu går jag bara och inväntar
fimbulvintern som jag har beställt.. så nu blir det ingen solbränna eller vårfiske på 3 år =)

Nej men jag tror det kommer bli en helvetes vinter och att isarna kommer ligga i slutet av november och att man kommer kunna leta sig ut på Hjälmarns vikar strax efter Lucia, men kanske är det bara drömmar.
Men ja kommer inte ge upp hoppet, men med förra vintern i gott minne ser det hopplöst ut med en lång vintersäsong när man bor på våra breddgrader.. men innan jag blir satt i jorden ska ja flytta till Arvidsjaur, av nån anledning gillar ja den staden, men först ska väl ungarna växa upp.. sen pyser jag norröver =)

Jo, jag bytte ju jobb i början av augusti o ligger borta en del veckor, det har automatiskt minskat mitt redan knappa sommarfiske. Men förhoppningsvis kommer det finnas tid till ännu en aktiv vintersäsong.

Min blogg har ju kommit att handla mycket om plåt.. och då är det nysilverplåt vi snackar om. Jag har kommit fram till att det är enklare att skaka fram 1kg heroin än nån m2 NS-plåt.
Så dent som i veckan fick jag ett hett tips men även det blev stolpe ut.
Men med en jälka tur som kommer det en levernas från en vän nästa vecka, men jag vågar inte hoppas för mkt. Just nu i helgen har jag gjort ett par av mina tafspirkar a k a "Diamanten"

Förra säsongen avslutades med att jag enbart körde med mina egna skapelser.. likaså kommer denna säsong starta.
Ger det några resultat har ja förhoppning att även försäljning kan komma att förekomma längre fram om och när jag hinner tillverka lite volymer.. just nu har jag endast ett 40-tal pirk som jag håller för mig själv.
Jag har gett bort några ex till utvalde fiskekollegor.

Det var lite kul faktiskt.. vi var på jobb i Karlstad där vi satt o surra lite skit med några grovisar på vägverket i en koja.. och tro på fasen att ja fann en pimpelbroder från Malung.
Jag påpeka att hans hemmavatten inte imponera med SM-06 i minne.
Men jag gav han en mankanpirk50 och en special mankan45 som jag hoppas han testar på i vinter. Och du vet Henrik att du även fick min mail(mankers@swipnet.se) så du vet vart du ska beställa fler *s*

Jag har nog sagt det förr.. men ja ska lägga upp lite bilder på alla modeller av Mankanpirkarna.

Over ´n´ out

3 kommentarer:

Anonym sa...

hänke kan väl inte pimpla mer än några bärs

Anonym sa...

isak

Anonym sa...

Haha det är ett jäkla skit att du inte sommarfiskar, ska ut och dra några slempellar i helgen i Kvarnsjön.

Sen ska du få guida upp stor lake åt mig på isarna i vinter :) det ser jag fram emot.

Checka in min blogg nu igen, tog nytt personbästa på färna häromdagen :D