söndag 11 maj 2008

På fisketur med ungarna


Jag som trodde jag sett nog med orm den här helgen
Nejdå, klart att även en kopparorm vill ha sitt av solen..

Till slut hade vi packat fullt i båten.. övertygat Tuwa om att det är ofarligt att åka båt med en sån skicklig skeppare som Pappa är =)Nåväl, till slut kom vi fram till fiskeplatsen och ankrade upp intill en gammal risvase.

Melle lyckades locka en liten abborre till hugg, tyvärr fastnade den inte på bild, men det gjorde busfrön'aStorfiskarMamma lyckades efter en lång fight och en galant håvning landa denna präktiga borre på minst 10 gram.
Efter allt fiske tog hungern ut sin rätt.. Och fiskeguiden tillika skepparen Mankan rodde in till land där det höggs ved som blev till brasa som blev till glöd som blev till en grillfest med chorizo och köttbullsspett.. det smakade bra.

Med en perfekt grillglöd måste vi självklart avsluta middagen med lite nygrillade [m:arss m:äll ovs] Melle vann på 9st, sen gav även han upp.

Sagt och gjort, snart var vi ute i båten igen mot nya hot-spots, tuwa lyckades även hon få en liten abborre.. men vad små de blivit.. "Det var bättre förr"


Efter massa timmar på sjön och äventyr både på land o till sjöss var det dags att rodda hemåt.

Bilresan hem gick i bilstereons tecken, då ingen annan orkade med att prata efter att ha lakats ut ur solens värmade strålar.

Tjurlången.. we´ll be back !!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Här har man ju missat hur mycket som helst :)

När är nästa Spinn-KM då så kan du och jag visa hur man ska fiska gädda :d haha